ACR – 3 zile la Targul MENFEST 2010

imagine_998

07 iunie 2010 – Duminica seara, 6 iunie 2010, standul Automobil Clubului Romam, deschis in incinta ROMEXPO din Bucuresti, la Targul si Festivalul MENFEST 2010, dedicat exclusiv barbatilor, a tras “obloanele” dupa trei zile de activitate fructuasa. Flota auto de asistenta rutiera ACR si Laboratorul Mobil de Educatie Rutiera al asociatiei noastre, s-au integrat in mod fericit in programul bogat al evenimentului, mai ales in ceea ce priveste spectacolul oferit de Drifting – GTT Drift Show si de Clubul 4×4.

Gama vasta de servicii, avantaje si facilitati oferite membrilor ACR, ridicate in anul 2010 la nivelul celor mai avansate cluburi automobilistice din Europa, ajutorul rutier acordat pe arterele din Romania si in strainatate prin cluburile de profil partenere, au suscitat un deosebit interes in randul vizitatorilor standului nostru. N-a fost lipsit de interes nici pentru cei mai mici vizitatori, activitatile specifice de karting organizate, masinile electrice pentru “prichindei” si de educatie rutiera pentru salvarea vietii tinerii generatii.

Prezenta ACR la targ a prilejuit inscrierea unor automobilisti in randul membrilor asociatiei. In premiera, cu prilejul targului si festivalului MENFEST au avut sansa de a deveni membri ACR unii barbati “in devenire”, care au vizitat standul ACR. Insa, in mod surprinzator, primul Carnet de Membru ACR simpatizant a fost acordat … unei fetite de numai doi ani impliniti recent. Fericita este Capatina – Grosanu Sofia din judetul Ilfov.


Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter