ACR a sarbatorit 1 iunie – Ziua Internationala a Copilului

educatie-rutiera-salaj

Prin sucursalele sale judetene , Automobil Clubul Roman a organizat, cu ocazia zilei de 1 iunie – Ziua Internationala a copilului, mai multe evenimente speciale dedicate acestora.

Cu acest prilej, colegii nostri au dorit sa invete copiii despre cum sa se comporte corect in traficul rutier, atat ca pietoni, dar si ca biciclisti si care sunt regulile de circulatie pe care acestia trebuie sa le cunoasca.

In toata tara, cu ocazia zilei de 1 iunie și cu sprijinul sucursalelor ACR  s-au organizat concursuri de Educatie Rutiera care au inclus și probe de indemanare in conducerea bicicletei, precum si testarea cunostintelor privind respectarea regulilor de circulatie, la care au participat cateva mii de copii. Toti copiii au fost castigatori, au invatat despre siguranta lor ca participanti la trafic si au primit premii. Mai mult de atat, copiii au putut participa si la concursuri de Karting, unde si-au putut testa abilitatile de viitori piloti in motorsport.

Colaborarea dintre sucursalele ACR si autoritatile locale a fost in beneficiul copiilor, acestia putand sa petreaca ziua de 1 iunie intr-un mod util pentru ei, ca participanti activi in traficul rutier, dar si ca viitori conducatori auto responsabili.

04 iunie 2018

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter