ACR alaturi de membrii asociatiei si in situatiile dificile!

Asistenta

Si in aceasta perioada deosebit de critica in circulatia rutiera, Automobil Clubul Roman, prin filialele sale judetene, a fost prezent in asigurarea asistentei rutiere pentru membriiACR si ai cluburilor partenere din Europa. Indiferent de ora si de conditiile meteo, membrii ACR au beneficiat de interventii prompte cu flota de asistenta a ACR, inclusiv cele mai noi autovehicule de transport Iveco Daily.
Centrala de Alarma si Informatii ACR si call center-ul ADAC din Romania, au monitorizat non-stop, toate solicitarile primite de la cei aflati in dificultate rutiera, reusind sa intervina prompt si profesional pentru recuperarea autovehiculelor si a persoanelor din acestea.

In ultimele 5 zile, au fost primite apeluri si trimise echipe de asistenta, inclusiv pentru rezolvarea incidentelor la fata locului de catre tehnicienii ACR din teritoriu, la 326 de cazuri.

Avand in vedere prognoza meteorologica din Romania si intreaga Europa, Automobil Clubul Roman si call center-ul ADAC din Bucuresti, impreuna cu dispeceratele cluburilor partenere din Europa, sunt pregatiti, prin masuri speciale, pentru asistarea propriilor membrii in intreaga perioada dificila care va urma, prin furnizarea nu numai a serviciilor de asistenta rutiera, ci si cazare, repatriere, masina la schimb, etc.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter