ACR Arad la targul transportatorilor TransportAr 2007

imagine_492

11 iunie 2007 – In perioada 07 – 10 iunie 2007, Camera de Comert si Industrie a Judetului Arad, a organizat la Expo International Arad, cea de a XIV-a editie a targului international de transporturi si servicii conexe TransportAr 2007.

La targ au participat 140 de firme din tara si strainatate, specializate in transporturi rutiere si servicii in acest domeniu. Au fost prezenti reprezentanti ai ARR, RAR si UNTRR, care au prezentat legislatia referitoare la transporturi rutiere, modalitati de modernizare a infrastructurii rutiere, solutii de finantare pentru afaceri in transporturi.

Automobil Clubul Roman, prin filiala ACR Arad, a fost prezent la targ cu un stand propriu, in cadrul caruia a fost prezentata oferta ACR, punandu-se un accent deosebit pe documentele internationale eliberate de ACR (Permisul International de Conducere, Scrisoarea de Credit si Carnetul de trecere prin vama)si pe intreaga gama de asigurari valabile atat in tara cat si in strainatate.

In data de 9 iunie 2007, ACR Arad a organizat in cadrul targului, un concurs de indemanare auto ce s-a bucurat de un interes deosebit atat din partea participantilor cat si a vizitatorilor.

Castigatorii celor trei clase de concurs au fost:

Clasa < 1200 cmc - Ferseta Bogdan
Clasa 1200 – 1800 cmc – Andras Dan Dumitru
Clasa > 1800 cmc – Paunescu Alexandru

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter