ACR Arad la TransportAr 2009

imagine_844

12 iunie 2009 – Filiala Arad a Automobil Clubului Roman, este prezenta si in acest an cu un stand propriu la cea de a XVI-a editie a Targului International de Transporturi – TransportAr 2009. Targul se desfasoara in perioada 11-14 iunie 2009 la EXPO ARAD INTERNATIONAL.

Filiala a dislocat din locatia sa traditionala autocamionul Renault destinat pentru transportul autoturismelor accidentate si imobilizate apartinand membrilor clubului nostru si membrilor cluburilor partenere din Europa. De asemenea, sunt expuse autoturismele filialei pentru Scoala de Soferi si de Asistenta Rutiera asigurata nonstop.

Standul ACR se bucura de o audienta deosebita inca de la deschiderea targului, vizitatorii avand posibilitatea sa se informeze despre gama larga de servicii, avantaje si facilitati oferite membrilor Asociatiei, precum si membrilor cluburilor partenere din sistemul Federatiei Internationale a Automobilului (FIA), prezenti in Romania in scop turistic sau de bussines. Conducerea Filialei ACR Arad este prezenta pe toata perioada desfasurarii acestui eveniment expositional.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter