ACR continua dezvoltarea programului de beneficii pentru membrii ACR

parteneriate ACR pdf (4)

Recent, a avut loc la Roma, o intalnire a tuturor cluburilor automobilistice din Europa, pe tema dezvoltarii unor noi pachete complexe de beneficii pentru membrii, intalnire la care au participat si reprezentantii ACR.

In cadrul acestei sedinte, cluburile automobilistice si-au stabilit strategia in ceea ce priveste dezvoltarea unor noi avantaje pentru membri si cresterea calitativa a retelei de parteneri, atat in Europa, cat si in intreaga lume.

Unul dintre obiectivele Automobil Clubului Roman este acela de a dezvolta si imbunatati gradul de confort al membrilor sai atunci cand acestia calatoresc in Romania sau Europa.

Alaturi de partenerii nostri nationali si europeni, am construit un program complex de discount-uri si beneficii pentru membrii ACR: “Show Your Card!” este un program international de discount-uri si beneficii oferite de catre cluburile FIA, membrilor acestora, indiferent unde acestia calatoresc.

In cadrul acestui program, membrii ACR pot beneficia de importante reduceri la muzee, hoteluri, restaurante, puncte de interes turistic, firme de transport sau rent a car, la alimentarea cu combustibili auto, cluburi de golf si sport, etc.

Valoarea reducerilor de care automobilistii pot beneficia in strainatate la hotelurile, muzeeele sau restaurantele incluse in program este una consistenta, de foarte multe ori depasind cuantumul cotizatiei anuale.

Dupa cum am agreat cu partenerii nostri si cluburile din reteaua FIA, al carei membru este si Automobil Clubul Roman, vom continua dezvoltarea retelei de parteneri si vom pune accent pe relevanta serviciilor acestora, astfel incat membrii ACR sa poata beneficia de cele mai importante si atractive pachete de reduceri.

Cum “Show Your Card!” este cel mai dezvoltat program de discount-uri din lume, putem afirma ca oferim membrilor nostri cele mai importante beneficii. Alaturi de acestea, asistenta rutiera si protectia de care acestia beneficiaza non stop in Romania si Europa, le ofera calatorii sigure si confortabile!

Automobil Clubul Roman este lider in asistenta rutiera din Romania si promotor al sigurantei si educatiei rutiere. Datorita experientei de peste 100 de ani in automobilism, dedicata membrilor sai, organizatia este pregatita sa intervina si sa rezolve toate situatiile de asistenta rutiera, indiferent ca este vorba de depanarea sau tractarea automobilului, consiliere juridica sau informatii de calatorie in tara sau strainatate.

 Credem ca fiecare automobilist sau motociclist trebuie sa beneficieze de asistenta rutiera certificata si responsabila.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter