ACR – Destinatii garantate oriunde in Europa

imagine_452

14 aprilie 2007 – Odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, Automobil Clubul Roman si-a diversificat serviciile oferite membrilor sai, in special pentru calatoriile in strainatate.

Automobil Clubul Roman, care are la aceasta ora cea mai mare cota de piata in ceea ce priveste serviciile de mobilitate din Romania, ofera membrilor sai servicii la standarde europene.

Indiferent de loc, ora sau anotimp, in Romania si in toate statele europene, mobilitatea membrilor ACR este asigurata prin:

- Depanarea autoturismului direct pe sosea.
- Transportul autoturismului la unitatea reparatorie.
- Posibilitatea continuarii calatoriei spre destinatie sau domiciliu cu un autovehicul la schimb.
- Posibilitatea asigurarii cazarii pentru sofer si pasagerii din autoturismul ramas in pana.
- Repatrierea pasagerilor si autoturismului.
- Urmarirea procesului de reparatii in cazul incidentelor “cross border”.
- Accident management in cazul in care autoturimul este implicat intr-un accident.

Una din preocuparile majore ale Uniunii Europene este si scaderea numarului victimelor accidentelor rutiere. Automobil Clubul Roman continua sa se implice in siguranta rutiera, semnand Charta Europeana a Securitatii Rutiere, prin care s-a angajat sa desfasoare activitati si campanii de siguranta rutiera, atat in randurile conducatorilor auto, cat si in randul celor mai mici utilizatori ai drumurilor publice: copiii.

Recent, flota de asistenta a Automobil Clubului Roman a fost imbogatita cu noi autovehicule specializate in recuperarea si transportul autoturismelor, dar si a pasagerilor acestora.

In perioada imediat urmatoare, Automobil Clubul Roman va dezvolta noi facilitati pentru membrii sai, proiectate conform nevoilor acestora, astfel incat sa beneficieze de mobilitate 100% in toate statele Uniunii Europene si in Romania.

Cum in orice calatorie, indiferent de durata sau destinatia acesteia, poate sa intervina un eveniment neprevazut, Automobil Clubul Roman este intotdeauna alaturi de dumneavoastra pentru a va ajuta in continuarea calatoriei si a va garanta ajungerea la destinatia dorita!


Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter