ACR in toata Europa

imagine_94

16 iunie 2005 – In cadrul cluburilor automobilistice europene exista sistemul ARC Transistance, specializat in furnizarea serviciilor de asistenta rutiera autovehiculelor cu vechime de pana la trei ani, acoperind tot teritoriul european.

Automobil Clubul Roman, membru al Federatiei Internationale a Automobilului este reprezentantul ARC Transistance pentru Romania inca din 1996. In perioada 14-15 iunie 2005, o echipa de specialisti ai ACR a participat la stagiul de pregatire in vederea implementarii in call center-ul ACR a sistemului EDDS – Electronic Dealer Database System.

Trainingul a fost efectuat de specialisti ai clubului austriac (OAMTC) la sediul call center-ului acestuia din Viena si a constat in: implementarea in Centrala de Alarma ACR a solutiei tehnice de conectare, familiarizarea cu interfata programului, modalitatea de identificare a autovehiculelor prin seria de sasiu a acestora, precum si modul de instruire a operatorilor.

Sistemul permite inscrierea si verificarea electronica centralizata a tuturor vehiculelor aflate sub acoperirea ARC Transistance (peste 10 milioane autovehicule asistate pe tot teritoriul Europei). Programul va fi implementat, in primul rand, pentru verificarea on-line a autovehiculelor pentru care se solicita asistenta.

Prin acest sistem, dealerii auto au posibilitatea de a inregistra direct in baza de date autovehiculele vandute, astfel incat proprietarii acestora beneficiind, inca de la iesirea pe poarta dealer-ului, de serviciile de asistenta (depanare, tractare, rent a car, cazare, repatrierea pasagerilor si a soferului, servicii medicale, etc).

Acest serviciu este deosebit de folositor, in special pentru oamenii de afaceri care calatoresc in tarile Europei, dar si pentru automobilistii romani care se deplaseaza in interes turistic.

Prin acest sistem Automobil Clubul Roman este conectat la reteaua europeana a fabricantilor si dealerilor de automobile.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter