ACR in vizita la Automobil Clubul din Austria

imagine_445

04 aprilie 2007 – La invitatia Automobil Clubului din Austria (OAMTC), in zilele de 28 si 29 martie 2006, o delegatie a Autombobil Clubului Roman si a Directiei Politiei Rutiere din IGP, a realizat un schimb de experienta si informare reciproca la Viena, in domeniul activitatilor consacrate sigurantei circulatiei si reducerii accidentelor rutiere.

Cu acest prilej a avut loc un larg schimb de informatii cu domnul Werner Kraus, presedintele OAMTC si presedinte al Regiunii I din cadrul Federatiei Internationale a Automobilului, domnul colonel Martin Germ, seful Departamentului Circulatiei Rutiere din Austria, precum si alti reprezentanti ai Politiei Rutiere din capitala tarii. De un interes deosebit s-a bucurat vizita la Dispeceratul Politiei din Viena de monitorizare a circulatiei auto intr-o metropola deosebit de aglomerata, dar supravegherea circulatiei rutiere are menirea de a fluidiza aceasta aglomerare de automobile.

Un alt obiectiv a vizitei a fost Poligonul multifunctional pentru pregatire si perfectionare a conducerii automobilului, indeosebi in situatii de risc si posibile accidente, obiectiv al OAMTC.

Intalnirea de lucru de la Viena, cu participarea cluburilor automobilistice din Austria si Romania si a directiilor Politiei Rutiere din cele doua tari se inscriu pe linia aplicarii Directivei Uniunii Europene privind reducerea accidentelor grave de circulatie cu 50% pana in anul 2010 si a prevederilor Chartei Europene a Securitatii Rutiere, semnata recent de Automobil Clubul Roman.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter