ACR – la BUCHAREST CLASSIC CAR SHOW

imagine_999

09 iunie 2010 – In perioada 10 –13 iunie 2010, la World Trade Center Bucharest are loc un eveniment automobilistic deosebit, dedicat vehiculelor de epoca din tara noastra. Desfasurata sub auspiciile Clubului Vehiculelor de Epoca si cu recomandarea prestigioasei reviste auto TopGear, cea mai raspandita publicatie de pe glob, aceasta expozitie este innobilata de prezenta unui numar insemnat de vehicule istorice sosite din toate zonele Romaniei. O semnificatie aparte rezida si in faptul ca marca OPEL isi va aniversa 111 ani de la primul autovehicul fabricat.

Automobil Clubul Roman este reprezentat printr-un stand valoros, atat in ceea ce priveste colectia proprie de autovehicule de epoca, incepand cu autoturismul Dacia 1100, an de fabricatie 1968, care a fost dobandita prin licitatie publica organizata asupra bunurilor personale ale sotilor Ceausescu sau din cadourile intrate in proprietatea privata a statului, supuse vanzarii, prin Ordonanta de Urgenta 101/1999. Printre autovehiculele de epoca existente in colectia ACR enumeram si: Ford Corsair, Renault 10M, Volga GAZ 24, Lada 1500, Dacia 1300, etc. Sunt expuse, de asemenea, imagini inedite, cu semnificatie istorica deosebita, care reflecta existenta de 106 ani a Automobil Clubului Roman, inscris printre primele 10 cluburi centenare din Europa si in primele 14 cluburi centenare din lume.

Totodata, la invitatia organizatorilor, Automobil Clubul Roman prezinta logistica de care dispune in toate zonele tarii pentru ajutorul rutier al membrilor asociatiei, inclusiv pentru posesorii de autovehicule istorice aflati in situatii limita, cat si pentru membrii cluburilor auto partenere din strainatate care traverseaza tara noastra.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter