ACR la Targul MENFEST 2010
dedicat exclusiv barbatilor

imagine_997

04 iunie 2010 – Iata o provocare rarisima. In zilele de 4-6 iunie 2010, prima editie a targului si festivalului dedicat exclusiv barbatilor, gazduita de Romexpo Bucuresti, isi deschide portile. MENFEST ofera surprise de zile mari in toate cele trei zile: maratonul artelor martiale, campionat de table, cupa de skandenberg, tir cu arcul, fotbal pe nisip, competitie de tennis pe Wii, burn-out, concerte si multa, multa bere pentru a ne racori la temperaturile acestui weekend calduros.

Automobil Clubul Roman este prezent printr-un stand specific aparte, “ornamentat” cu flota auto de asistenta tehnica, cu prezentarea promotiilor 2010 pentru membrii ACR, turismul automobilistic, discounturi in achizitionarea de automobile noi, biciclete, echipamente auto. Tinerii cu varste intre 18-30 ani beneficiaza de discount la cuantumul cotizatiei anuale de membru ACR. Si multe alte surprize.

Automobilistii care dobandesc in aceste doua zile calitatea de membru ACR participa la tragerea la sorti pentru o cazare gratuita intr-un weekend la Hotelul ACR Nehoiu (Barajul Siriu) din judetul Buzau.

O noutate si o exceptie: chiar daca este targul si festivalul barbatilor, la standul ACR sunt acceptati si membrii ACR …de genul feminin. NE VEDEM ACOLO. Restul ne priveste pe noi!


Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter