ACR la Ziua Sigurantei Rutiere

imagine_584

09 noiembrie 2007 – Sambata, 10 noiembrie 2007, in mumicipiul Sibiu, are loc un eveniment deosebit: ZIUA SIGURANTEI RUTIERE.

In piata centrala, in prezenta conducerii Directiei Politiei Rutiere din IGP si a oficialitatilor locate, se vor desfasura o serie de activitati specifice, menite sa atraga atentia asupra riscului sporit al accidentelor rutiere, cu pierderi de vieti umane si mari pagube materiale.

Automobil Clubul Roman este prezent cu LABORATORUL DE EDUCATIE RUTIERA, in cadrul caruia cei prezenti vor fi provocati sa completeze chestionare privind cunoasterea regulilor de circulatie, castigatorii urmand sa primeasca premii in obiecte specifice automobilismului, oferite de ACR.

Programul ZILEI SIGURANTEI RUTIERE prevede inaugurarea lucrarilor de amenajare a PUNCTELOR NEGRE din zonele BOITA si TALMACIU cu intreaga logistica de prevenire a accidentelor rutiere frecvente aici. Amenajarea acestor puncte negre rutiere are loc la initiativa Automobil Clubului Roman si a Directiei Generale a Politiei Rutiere, cu participarea efectiva a partenerilor: Vesta Investment, 3M, Marca Plast si Administratia Nationala a Autostrazilor si Drumurilor Publice.

Aceste festivitati se circumscriu Campaniei Nationale STOP ACCIDENTELOR, VIATA ARE PRIORITATE, initiata de IGP si Campaniei Mondiale GANDESTE INAINTE DE A CONDUCE, organizata in tara noastra de catre ACR.

La manifestari si-au anuntat prezenta si numerosi membrii ACR din judetele vecine: Alba, Hunedoara, Valcea, Brasov, etc.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter