ACR lanseaza primele teste auto pe Google Street View din lume!

Print

Prima scoala de soferi din Romania a fost infiintata, de catre ACR, in primavara anului 1910, la vremea respectiva purtand numele de “Scoala Oficiala de Conducatori de Automobile”.

105 ani mai tarziu, ACR aduce o inovatie in pregatirea celor care vor sa obtina permisul de conducere, dar si in aprofundarea cunostintelor de legislatie rutiera: “Street View Test”. Primele teste auto din lume formulate pe Google Street View.

Noua platforma www.streetviewtest.ro pastreaza atat formatul si numarul de intrebari dintr-un test auto traditional, cat si timpul disponibil pentru rezolvare.

Chestionarele auto formulate pe Google Street View de instructorii ACR schimba, pe de o parte, paradigma testelor clasice auto, nepropunandu-si sa le inlocuiasca, ci sa le completeze. Scopul noului tip de teste este de a prezenta intrebari formulate pe situatii reale, din viata de zi cu zi, cu care viitorii soferi se pot identifica mai bine, pentru ca au loc pe strazile pe care chiar vor conduce.

Totusi, de ce Google Street View?

Simplu. Ideea a pornit de la faptul ca imaginile din testele clasice nu surprind realitatea cotidiana. In schimb, camerele Google Street View capteaza mereu situatii relevante, care devin adevarate lectii pentru cei care se pregatesc sa-si obtina permisul de conducere.

Platforma nu se opreste aici. “Oricine descopera o neregula in trafic surprinsa pe Google Street Vew, o poate raporta direct pe site, iar instructorii ACR o vor transforma in intrebare si o vor include in teste”.

Astfel, in mod ideal, toata harta Google poate deveni un instrument de educatie rutiera relevant si extrem de simplu de folosit. Nu doar in Romania, ci in orice tara pe strazile careia au trecut masinile Street View.

Va invitam sa va testati aptitudinile de legislatie rutiera intr-un mod complet nou, pe www.streetviewtest.ro. De pe desktop, laptop, smartphone sau tableta.

ACR va doreste 26 din 26!

 

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter