ACR – LIDER IN ASISTENTA RUTIERA IN TARA SI STRAINATATE

imagine_889

Iata ca maxima, celebra prin reverberatiile ei polivalente, se adevereste, mai nou, si in domeniul asistentei rutiere. Se spune ca de la sublim la ridicol nu-i decat un pas.

Au aparut in ultima vreme, ca ciupercile dupa ploaie, multe firme care pretind ca fac asistenta rutiera, la standarde, chipurile, inalte, si, culmea infatuarii, chiar si in Europa, unde nu au nici o relatie de parteneriat.

Dar cand isi comunica oferta, multe “firme” de acest gen, cu sedii in “garaje”, in subsolul unor blocuri sau chiar fara sedii sociale, vor sa incasaze de la automobilisti multe milioane de lei.

Dar sa ne amintim, acum si aici, de sintagma Latina: “Sa dam Cezarului ce-i a Cezarului”.

ACR acopera intregul teritoriu al Romaniei cu propria logistica de asistenta rutiera; valoarea proprie ACR se conjuga cu zeci de PARTENERI-ACR, cu brand-uri recunoscute si, performante, in toate judetele tarii.

ACR acopera intreaga Europa si alte continente in domeniul asistentei rutiere prin parteneriat reciproc cu cele peste 200 de cluburi automobilistice, in plina actiune.

ACR gazduieste, la Centrala proprie de Alarma si Informatii Bucuresti, un birou special pentru toti membrii cluburilor automobilistice din principalele tari europene, membre ale UE, prezenti in Romania.

ACR dispune de personal tehnic auto de inalta performanta, instruit periodic, in strainatate, la cluburile automobilistice membre ale Federatiei Internationale a Automobilului, precum si de catre ACR in sistem modular, privind asistenta rutiera acordata celor mai noi marci de autoturisme, proprietatea membrilor cluburilor respective in cadrul parteneriatului.

ACR a mentinut, de peste 5 ani, nivelul modic al cotizatiei de membru ACR, cu mult sub baremurile, umflate artificial, ale unor firme minuscule si anonime, care arunca momeala unui statut de membru pentru 4-5 servicii iluzorii.

ACR cuprinde in CARNETUL DE ASISTENTA peste 30 de cupoane de avantaje si facilitati, cu valabilitate si in statele europene.

ACR asigura pentru membrii sai, categoria SENIOR, un numar nelimitat de depanari gratuite, non-stop; un numar nelimitat de transporturi gratuite ale autoturismului avariat si imobilizat; ACR asigura autoturism la schimb, in caz de accident auto, cu tarife sub nivelul pietei de profil; ACR asigura creditare, in Romania si la cluburile partenere din strainatate, in caz de incident auto.

ACR asigura membrilor, prin Programul mondial de discounturi Show your card!, din sistemul FIA, reduceri substantiale la cazari in hoteluri, restaurante, magazine, muzee, rent-a-car, etc.

Lista de facilitati pentru membrii ACR poate continua. Pentru acestea va rugam sa accesati acest link: Lista facilitatilor membrilor ACR .

ACR nu “vinde” iluzii. El ofera produse specifice ajutorului rutier care-l mentin ca LIDER DE PIATA in domeniu.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter