ACR membru al retelei internationale de asistenta rutiera SNAKE

FIA

Automobil Clubul Roman urmareste continuu sa-si imbunatateasca calitatea asistentei rutiere pe care o ofera atat membrilor sai, cat si membrii cluburilor partenere membre FIA, prin dezvoltarea flotei de asistenta, instruirea patrulelor de asistenta, dar si prin cooperarea internationala cu toate cluburile automobilistice din lume.

In acest sens, incepand cu anul 2014, Automobil Clubul Roman a devenit membru al retelei SNAKE, reteaua de asistenta a cluburilor automobilistice FIA din Europa.

Prin semnarea acordului de aderare la reteaua SNAKE, membrii Automobil Clubului Roman vor putea fi asistati, in toata statele din Europa (inclusiv Republica Moldova), la cele mai inalte standarde si vor putea beneficia, pe langa serviciile de asistenta rutiera si de asistenta turistica, juridica, de calatorie, informatii despre trafic, etc.

Membrii ACR, posesori ai Cardului de Membru si ai Carnetului de Asistenta (Assistance Booklet), vor putea beneficia de serviciile de asistenta prin prezentarea acestor documente echipajului de asistenta rutiera care va sosi la locul incidentului, la aceleasi standarde si in aceleasi conditii ca si ceilalti membrii ai cluburilor automobilistice din Europa.

In cazul unui incident in afara granitelor tarii, Centrala de Alarma ACR este non stop la dispozitia dumneavoastra, a membrilor ACR, la numerele de telefon inscrise atat pe cardul de membru, cat si pe carnetul de asistenta. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa oferiti dispecerilor informatii exacte legate de localizarea dumneavoastra si o descriere cat mai completa a problemelor tehnice pe care le intampinati si sa asteptati sosirea echipelor de asistenta. Nu uitati, la sosirea echipelor de asistenta trebuie sa le prezentati acestora Cardul de Membru si Carnetul de Asistenta.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter