ACR non-stop la datorie si in conditii de ger napraznic

imagine_567

26 ianuarie 2010 – In data de 25 ianuarie 2010, cand gerul napraznic a pus stapanire pe Romania, Automobil Clubul Roman a inregistrat un record in ceea ce priveste numarul de cazuri de asistenta rutiera si mobilitate. Intreaga logistica a celor 41 de filiale ACR a fost pusa in miscare, pentru a face fata solicitarilor membrilor ACR si ai cluburilor auto partenere din strainatate aflati in tara noastra.

Principalul factor de imobilizare al autovehiculelor l-a constituit frigul, din cauza caruia au fost afectate in principal sistemele electrice si cele de alimentare.

Cu o retea de asistenta performanta, tehnici de depanare profesionala si un Call Center modern tehnologizat, Automobil Clubul Roman a reusit sa asiste, numai in data de 25 ianuarie a.c., 145 de cazuri de asistenta rutiera si mobilitate.

Adresam felicitari tuturor actorilor din filialele ACR, pentru profesionalismul impecabil, spiritul de disciplina si respectul fata de cei care le-au solicitat sprijinul in situatiile limita cu care s-au confruntat.

Prezentam distributia cazurilor de asistenta rutiera si mobilitate pe judete:

“”"

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter