ACR participant la Congresul Regional CEZ

20161210_100721

În caliatea sa de Autoritate Sportivă Națională atribuită de către FIA, ACR a participat, în perioada 9-11 decembrie 2016, la Congresul Regional de Motorsport al zonei Europa Centrală.

În cadrul acestui congres s-au desfășurat sesiuni de instruire din cadrul Programului Global de Training, sesiuni ce au vizat dezvoltarea si managementul corpurilor de oficiali, responsabilitate socială, siguranța evenimentelor de motorsport. De asemenea, sesiunile de instruire au fost concentrate și pe managementul și structura ASN-urilor și pe dezvoltarea motorsportului.

Delegația ACR a participat la sesiunile de instruire și a purtat discuții cu reprezentanții ASN-urilor participante, în vederea unei mai bune cooperări în anul următor.

În cadrul sesiunii privitoare la dezvoltarea motorsportului, delegația ACR a prezentat noul proiect de organizare a unor competiții în care tinerii care doresc să acceadă în motorsport vor concura utlizând karturi electrice.

În continuarea proiectelor sale de dezvoltare a motorsportului din România și a atragerii unui număr cât mai mare de oficiali și piloți debutanți, ACR va continua în 2017 diversificarea disciplinelor motorsport și se va concentra pe monitorizarea și îmbunătățirea siguranței în evenimentele motorsport din țara noastră, atât naționale, cât și internaționale.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter