ACR prezent la Targul de Turism Rural din Transilvania

imagine_1027

04 septembrie 2010 – La invitatia Asociatiei Nationale pentru Turism Rural, Ecologic si Cultural, incepand cu 4 septembrie 2010 Automobil Clubul Roman este prezent la Targul de Turism Rural Transilvania 2010, aflat la a VI-a editie, in statiunea turistica Albac, judetul Alba. Automobil Clubul Roman ofera numeroase actiuni si prestatii turistice, atat pe plan national, cat si international pentru membrii sai. In acest sens ACR dezvolta relatii de parteneriat cu agentii de prestigiu din tara si cu cluburile auto din structura Federatiei Internationale a Automobilului si a Aliantei Internationale de Turism.

Prezenta sa, incepand cu editia a VI-a 2010, la acest prestigios Targ de Turism ofera sansa dezvoltarii unor relatii fructuoase cu numeroasele pensiuni, de ordinul sutelor, din zona Transilvaniei situate in zone montane deosebit de frumoase si cu traditii turistice bogate, inclusiv cu o inegalabila incarcatura istorica, folclorica si etnografica cu reverberatii nationale si internationale.

In acest context spiritual Automobil Clubul Roman ofera, pentru membrii sai, posibilitatea cunoasterii bazei turistice proprii cu locatii moderne, situate in Delta Dunarii, in zona turistica Siriu din judetul Buzau, in statiunea balneo-climaterica Olanesti, judetul Valcea si, desigur, in orasul Marii Uniri – Alba Iulia.

Automobil Clubul Roman isi ofera totodata disponibilitatea unei asistente rutiere non-stop si cu mijloace moderne de depanare si transport a autoturismelor implicate in accidente rutiere in marele travaliu turistic din toate zonele tarii.

Asadar, standul ACR, la acest prestigios eveniment turistic din inima Ardealului, are un caracter atipic si cu valoare de unicat, atat pentru agrementul miilor de turisti, cat si pentru salvarea celor implicati nefericit pe caile rutiere.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter