ACR prezent la Târgul Naţional de Turism Rural – Albac 2013

IMAG1069_BURST002_COVER

Consiliul Judeţean Alba, Primăria Albac şi ANTREC România au organizat în perioada 07-08 septembrie 2013, cea de-a IX ediţie a Târgului Naţional de Turism Rural Albac 2013, fiind cel mai mare târg de turism rural din ţară. Ca şi în anii precedenţi, târgul a oferit o serie de surprize participanţilor, programul său fiind astfel alcătuit încât să se adreseze deopotrivă profesioniştilor din sectorul turistic, dar şi miilor de vizitatori, aflaţi ca turişti în zonă.

Evenimentul, la care au participat 22 de agenţii de turism din judeţul Alba şi din ţară, asociaţii şi fundaţii care activează în turism, numeroase societăţi comerciale, a avut ca obiectiv principal dezvoltarea turismului prin intervenţia actorilor principali din domeniu şi a debutat cu ceremonia de dezvelire a busturilor eroilor neamului Horea, Cloşca şi Crişan, urmată de celelalte manifestări programate: expoziţia Taberei Naţionale de Pictură, concursuri gastronomice şi de pescuit, seminarii pe teme de turism.

Automobil Clubul Român a fost prezent la această ediţie a târgului, în cele 2 zile, cu un stand propriu foarte elaborat, la care cei prezenţi au putut aprecia baza de turism a ACR, turiştii primind şi pliantele cu oferta turistică proprie. Standul a fost vizitat de către Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Primarul staţiunii Albac, precum şi de numeroase personalităţi locale şi naţionale. Prezenţa ACR la acest târg a oferit şansa dezvoltării unor relaţii fructuoase cu numeroase pensiuni din zona Transilvaniei, cu tradiţii turistice, istorice, folclorice şi etnografice. În acest context, ACR oferă pentru membri săi, posibilitatea cunoaşterii bazei turistice proprii cu locaţii moderne situate în Delta Dunării, oraşul Nehoiu, staţiunea balneo-climaterică Olăneşti şi desigur Alba Iulia.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter