ACR: profesionisti in asistenta rutiera!

asistenta rutiera in Europa

Ati plecat in calatorie cu automobilul in Romania sau Europa? Asigurati-va ca aveti salvat in agenda telefonului numarul pentru asistenta rutiera de la ACR: 021 222 22 22.

Pentru ca suntem prezenti cu flota proprie in toate judetele din tara si in fiecare oras important (prin partenerii acreditati de catre ACR), ajungem la locul incidentelor in cel mai scurt timp. Pentru ca stim cat este de important pentru dumneavoastra sa va continuti calatoria, tratam interventiile cu responsabilitate si intelegem ca automobilul este investitia pe care o apreciati. De aceea, va punem la dispozitie profesionisti in asistenta rutiera indiferent de incidentul sau defectiunea aparuta.

Asistenta rutiera de la ACR nu inseamna numai tractare!Interventia la fata locului (depanarea), va scuteste de timpul pierdut prin unitatile service sau de eventualele costuri suplimentare. Ne face placere sa va informam ca ACR rezolva peste 40 % dintre incidente direct la fata locului.

Astfel, daca automobilul dumneavoastra are pana la roata, ati alimentat cu combustibil gresit, automobilul are usile blocate cu cheile inauntru sau are probleme la pornire din cauza bateriei, apelati la profesionistii ACR!

Contactand 021 222 22 22, aveti la dispozitie, Non-Stop, atat autovehicule si mecanici  specializati in depanarea stradala, cat si autoplatforme pentru tractari auto care asigura transportul vehiculului avariat sau defect, în maxima siguranta, la destinatia aleasa, atat in Romania, cat si in Europa.

Prin cluburile auto partenere din strainatate, va punem la dispozitie asistenta rutiera in Europa si ne asiguram ca primiti ajutor de calitate pentru continuarea calatoriei.

Trebuie sa stiti ca pentru a putea beneficia de asistenta rutiera, sunt necesare urmatoarele informatii pe care sa le furnizati operatorului Call Center-ului ACR:

Locul unde va aflati cu autovehiculul.

Numarul de telefon unde puteti fi contactat.

Numarul de persoane aflate la bordul autovehiculului.

Chiar daca nu cunoasteti exact locul in care va aflati, utilizand tehnologia moderna de care dispune call center-ul ACR, printr-un simplu SMS va putem detecta locatia exacta, astfel incat sa ve putem trimite cea mai apropiata echipa de asistenta rutiera care va incerca remedierea defecţiunilor.

În cazul în care defecţiunea nu poate fi remediata pe loc, autovehiculul va fi transportat, la cel mai apropiat service autorizat, partener ACR. Colaboram cu cei mai buni reparatori, iar reteaua nationala service partener ACR este alcatuita din peste 400 unitati service de incredere si capabile sa execute reparatiile in timp scurt si la preturi preferentiale pentru membrii ACR.

Apelati profesionistii ACR in asistenta rutiera non stop: Centrala de Alarma: 021/222.22.22; 0745.382.715; 0722.382.715; e-mail alarmcenter@acr.ro.

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter