ACR SI PROVOCARILE DIN 2010

imagine_941

09 ianuarie 2010 – Date statistice recente pun in evidenta ca in anul 2010 transporturile la suprafata, de marfuri si persoane, reprezinta peste 11% din PIB-ul Uniunii Europene, din care ponderea covarsitoare o constituie transporturile rutiere. In Romania peste 80% din transporturile de marfuri si persoane se realizeaza cu autovehiculele, la care se adauga influentele benefice ale situarii tarii noastre la intersectiile principalelor meriadiane rutiere ale Europei si chiar ale Asiei.

Automobil Clubul Roman, care dezvolta relatii traditionale de parteneriat cu aproape 200 de cluburi membre ale Federatiei Internationale a Automobilului, este pregatit sa infrunte, in ceea ce priveste asistenta rutiera, provocarile traficului intens de automobile ale membrilor ACR sau ai cluburilor auto din strainatate, prezenti pe soselele patriei noastre. Totodata ACR asigura ajutorul rutier pentru automobilistii romani implicati pe arterele rutiere ale altor tarii, pe principiul reciprocitatii intercluburi de servicii, avantaje si facilitati. ACR dispune de logistica necesara (autovehicule de transport masini avariate, de depanare) pentru intreg teritoriul tarii, de personal calificat pregatit non-stop pentru interventii, precum si unitati service, Partener-ACR, pentru toate marcile de automobile, dispecerizate prin Centrala ACR de Alarma si Informatii.

Se pare ca recesiunea nu a stavilit la parametrii prognozati tumultul rutier de marfuri si persoane. Este premiza pe care ACR si-a fundamentat pregatirile pentru provocarile anului 2010 in asistenta rutiera.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter