ACR si Realitatea TV au depus astazi petitia impotriva taxei auto la Parlamentul European

imagine_645

26 februarie 2008 – In cursul zilei de astazi, o delegatie formata din dl. Horatiu Margoi, Presedintele Comisiei juridice a ACR si dl. Andrei Gheorghe, reprezentantul postului de televiziune Realitatea TV, au depus la Comisia de Petitii a Parlamentului European, Petitia impotriva taxei auto semnata de peste 122 000 de cetateni ai Romaniei.

Petitia a fost sustinuta si argumentata in cadrul Comisiei de Petitii de catre reprezentantul ACR si al Realitatea TV, fiind primita chiar de catre Presedintele acestei Comisii, dl. Marcin Libicki.

De asemenea petitia cetatenilor romani a fost sustinuta si de catre Federatia Internationala a Automobilului (FIA), al carui membru este Automobil Clubul Roman. Domnul Werner Kraus, Presedintele FIA EuroCouncil a semnat personal o scrisoare de sustinere adresata Presedintelui Comisiei de Petitii din cadrul Parlamentului European, dl. Marcin Libicki.

Mentionam ca peste 36.000 de cetateni au semnat Petitia la sediile Automobil Clubului Roman, peste 19.000 au semnat-o la Caravana Realitatea TV si peste 67.000 au semnat on-line.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter