Ajutor Rutier ACR
Profesionalism si Calitate!

imagine_988

04 mai 2010 – Serviciile oferite de catre Automobil Clubul Roman, se bucura in continuare de aprecierea membrilor, atat ai clubului nostru cat si ai cluburilor partenere din Europa.

Numai saptamana trecuta am primit doua mesaje din partea unor membrii ai cluburilor partenere, mesaje de multumire si apreciere a serviciilor oferite de catre filialele judetene ACR.

Astfel, pe adresa de e-mail a serviciului ACR Customer Care a fost primit un mesaj de multumire din partea unui membru al clubului auto italian ACI, care, in noaptea de 24 aprilie 2010 a ramas in pana in judetul Hunedoara cu un autoturism Alfa Romeo MiTo, iar prin profesionalismul si daruirea colegilor nostrii de la ACR Deva, care i-au oferit asistenta rutiera performanta, a putut sa-si continue calatoria cu autoturismul sau chiar in aceeasi noapte.

In cel de-al doilea caz, un membru al clubului german ADAC ramas in pana in municipiul Buzau, a tinut sa-si exprime multumirile fata de colegii nostrii din cadrul filialei ACR Buzau, care prin asistenta rutiera si informatiile specifice furnizate au manifestat, citam: cele mai inalte calitati de profesionalism, operativitate, si angajament, ce merita a fi apreciate.

Dealtfel, relatiile statornicite de zeci de ani intre ACR si celelalte cluburi auto din lume constitue garantia unei calatorii linistite optimiste si sigure, atat pentru membrii ACR care se deplaseaza in strainatate cat si pentru membrii acestor cluburi aflati in Romania.

In final tinem sa-i felicitam si noi atat pe colegii de la ACR Buzau cat si pe cei de la ACR Deva pentru calitatea serviciilor de asistenta rutiera acordate!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter