Alexe de Vassal la 95 de ani!

imagine_18

20 aprilie – La sediul Central al Automobil Clubului Roman, a fost sarbatorit, intr-o atmosfera calda, colegiala, domnul Alexe de Vassal, prestigios membru al Asociatiei inca din perioada interbelica, Vicepresedinte onorific al Automobil Clubului Roman, cu prilejul implinirii venerabilei varste de 95 de ani.

In Scrisoarea Comitetului Executiv adresata cu acest prilej sarbatoritului, se subliniaza: “Va aducem un sincer omagiu, pentru rolul important jucat de-a lungul atator decenii in activitatea Asociatiei (…) militand pentru pastrarea valorilor perene ale Automobil Clubului Roman in fata unor tendinte destabilizatoare si promovarea consecventa a universului automobilismului romanesc.

Totodata, v-ati remarcat ca pilot de curse alaturi de figuri legendare ale sportului cu motor din Romania, ca Petre Cristea, Jean Calcianu, Alecu Berlescu si altii, fiind printre primii carora li s-a conferit titlul de Membru de onoare si Insigna de Aur ale Asociatiei, alaturi de personalitati de referinta din tara si strainatate (…). De asemenea, la festivitatea omagiala prilejuita de aniversarea Centenarului Automobil Clubului Roman v-a fost conferita, de catre seful statului roman, Medalia Nationala Serviciul Credincios, Clasa a III-a”.

Felicitandu-l calduros, Comitetul Executiv al Automobil Clubului Roman i-a transmis o sincera urare de “La multi ani” si intreaga pretuire pentru minunatul exemplu de atasament si fidelitate manifestate de Domnul Alexe de Vassal pentru dezvoltarea automobilismului si kartingului in Romania.


Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter