Amendamentele Comisiei Juridice a ACR la proiectul de Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind taxa de poluare pentru autovehicule.

imagine_634

30 ianuarie 2008 – Automobil Clubul Roman, nefiindu-i indiferent gradul de poluare a fondului de mediu, militeaza alaturi de orice persoana fizica sau juridica responsabila, pentru protectia mediului inconjurator.

Este insa inacceptabila promovarea unui proiect de act normativ care sa foloseasca acest interes comun al societatii in scopuri propagandistice meschine.

Comisia Juridica a Automobil Clubului Roman, se afla inca in asteptarea unui proiect de lege coerent, nediscriminatoriu si in interesul cetatenilor referitor la legislatia din domeniu taxelor percepute pentru autoturisme.

Comisia Juridica a Automobil Clubului Roman condamna modul demagogic in care guvernantii se prevaleaza de un presupus acord al Comisiei Europene referitor la forma actualului proiect de act normativ din domeniu.

In realitate, Automobil Clubul Roman se afla in posesia unor documente care contrazic sustinerile guvernantilor, documente care se regasesc pe site-ul ACR, si din care reiese cu claritate ca acest inalt for european nu tolereaza continuarea ignorarii normelor comunitare.

Alaturi de toti contribuabilii direct sau indirect afectati de consecintele legislatiei din domeniul fiscal, ne mentinem opozitia totala fata de actuala forma a proiectului de Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind taxa de poluare pentru autovehicule.

In spiritul rolului activ asumat in cadrul Societatii Civile de catre Automobil Clubul Roman, supunem atentiei publice urmatoarele inadvertente de natura juridica pe care textul actualului proiect de act normativ le contine.

Inca din preambulul acestui proiect legislativ transpare intentia initiatorului sau de a-i induce in eroare pe „beneficiarii” acestui act normativ. Astfel, se motiveaza adoptarea masurilor proiectului de ordonanta prin evitarea oric

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter