Anunţăm cu durere decesul colegului nostru, ION DIMACHE

DSCN0403-e1384176806878-250x300

În dimineaţa zilei de luni, 11 noiembrie 2013, s-a stins din viaţă cel care a fost Ion Dimache, care a îndeplinit timp de 14 ani funcţia de director al Filialei ACR Tulcea. Născut la 09 martie 1965, în oraşul Tulcea, Ion Dimache şi-a făcut un cult din construcţia sa profesională şi intelectuală: după absolvirea gimnaziului, Ion Dimache a urmat şi absolvit în 1984 Liceul Industrial de Marină Tulcea, cu profil de electromecanic naval; a dobândit în anul 2000 diploma de „Conducător de ambarcaţiune cu motor pentru agrement fluvial şi de ape interioare navigabile”;  în 2001 a  absolvit  Facultatea de Drept şi a obţinut diploma în  ştiinţe juridice; în 2004 a absolvit studiile postuniversitare la Academia de Studii Economice Bucureşti; în aprilie 2011 a absolvit cursul de formare ca mediator sub egida „Consiliului de Mediere”, iar în 2012 a absolvit programul privind „Managementul şi Protecţia Informaţiilor Clasificate” sub egida Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

            Ion Dimache a condus cu profesionalism şi competenţă filiala judeţeană ACR Tulcea. În perioada septembrie 2012-mai 2013, la solicitarea ARR a fost detaşat la această instituţie din MTI, după care şi-a reluat funcţia de director al filialei ACR Tulcea.

            Prin plecarea prematură dintre noi a celui care a fost director al filialei Tulcea şi un foarte bun coleg, Automobil Clubul Român marchează o pierdere însemnată şi un gol sufletesc important.

            Transmitem familiei îndoliate, tuturor celor care l-au preţuit şi iubit, cele mai sincere condoleanţe.

             Dumnezeu să-l ierte!

 

 Colegii din  Automobil Clubul Român

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter