Asigurarea locuintei – linistea vietii

Exagerand constient, putem afirma ca ceea ce se petrece in aproape jumatate din judetele tarii, in urma ploilor nesfarsite, aduce, ca imagine apocaliptica, cu potopul lui Noe. Mii de oameni işi parasesc casele, bunurile agonisite intr-o viata, precum si animalele din ograda pentru a se salva. Sarbatoarea Paştilor, in 2005, nu a mai adus fericirea şi liniştea sufleteasca pentru semenii noştri, ca sarbatoare a renaşterii.

Tragedii de acest gen se petrec peste tot in lume. Apele involburate care ies din matca lor seculara nu iarta pe nimeni. Ne pandesc de asemenea cutremurele, flacarile mistuitoare ale incendiilor.

Insa, peste tot in lume, oamenii se pun la adapost prin sistemul asigurarilor. Exista un cult al asigurarilor. Exista un cult al punerii la adapost de provocarile raului. Suferintele pot fi atenuate, pagubele pot fi recuperate.

Automobil Clubul Roman se pune la dispozitia membrilor ACR pentru a le facilita asigurarea locuintei. ACR a stabilit un parteneriat cu una dintre cele mai credibile şi performante companii de asigurari: OMNIASIG, şi se ocupa de intocmirea tuturor formalitatilor pentru asigurarile de locuinte şi alte genuri de asigurari.

Trebuie sa invatam nu numai din BINELE pe care-l intalnim in viata. Sa invatam si din RAUL care, iata, cade din cer sau vine din adancul pamantului. Sa ne deprindem sa gandim modern, sa luam pilda celor care fac din asigurarea bunurilor un crez fundamental.

Automobil Clubul Roman isi ofera serviciile pentru toti membrii ACR, pentru orice tip de asigurare. Este suficient sa va anuntati dorinta asigurarii locuintei. Restul ramane in grija noastra, nu numai in stabilirea clauzelor politelor de asigurare, ci si, la nevoie, in recuperarea pagubelor. Pentru ca n-aduce anul ce aduce ceasul!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter