Asistență Medicală pentru membrii cluburilor partenere din străinătate

images

Parteneriatul pe care Automobil Clubul Roman il are cu toate cluburile membre FIA presupune si acordarea asistentei medicale membrilor acestora, alaturi de asistenta rutiera, de mobilitate, asistenta juridica, repatrieri auto si persoane samd.

Cel mai recent caz, a avut loc in data de luni, 3 februarie 2014, cand la ora 13:10, Biroul ADAC de la sediul central al Automobil Clubului Roman si Centrala de Alarma ACR primesc o solicitare, din partea clubului german ADAC, pentru acordarea, in regim de urgenta, a asistentei medicale pentru un membru al acestuia, aflat intr-o situatie foarte critica intr-o unitate spitaliceasca din Bucuresti.

La ora 16:35, era programata la aterizare, pe aeroportul Baneasa, o ambulanta aeriana a clubului German, care transporta la Bucuresti, un echipaj medical format din doi medici germani, specializati in terapie intensiva.

Automobil Clubul Roman a organizat transportul echipajului medical ADAC de la aeroport la unitatea spitaliceasca in vederea preluarii pacientei R.K. Ambulanta pusa la dispozitie de catre ACR i-a preluat pe cei doi medici de la aeroport si i-a transportat in vederea preluarii pacientei respective.

Dupa manevrele de stabilizare efectuate la spital, pacienta, impreuna cu echipajul german, au fost transportati inapoi la aeroport, de catre ambulanta de terapie intensiva pusa la dispozitie de catre ACR.

Totul a fost o cursa contra cronometru, pentru salvarea vietii pacientei si transportul acesteia in Germania, astfel incat la orele 19:30, aeronava a decolat inapoi catreNuremberg.

Cu satisfactia misiunii indeplinite, echipajul medical german a multumit colegilor nostri de la ACR pentru modul in care au organizat aceasta misiune medicala, monitorizata, tot timpul, de catre ADAC Ambulance Service.

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter