Asistenta Rutiera Motociclete de la Automobil Clubul Roman

asistenta-rutiera-motociclete

Asistenta rutiera de la Automobil Clubul  Roman se adreseaza in aceeasi masura, atat  automobilelor, cat si motocicletelor. In toate cazurile de asistenta rutiera motociclete, specialistii nostri remediaza peste 40% dintre defectiuni pe loc, nemaifiind nevoie de tractarea motocicletei la un service. Astfel, prin serviciul de depanare motociclete de la ACR iti oferim mobilitatea de care ai nevoie!

Ori de cate ori este posibil, vom remedia problemele legate de depanarea motocicletei, cum ar fi anvelope dezumflate sau baterie descarcata. In cazul in care aveti pana de combustibil vom furniza fie o alimentare de urgenta cu combustibil, fie va vom transporta pana la cea mai apropiata benzinarie.

Dacă motocicleta dumneavostra  a fost implicată intr-un accident rutier, vom asigura transportul vehiculului la cel mai apropiat service autorizat si veti beneficia si de cazare gratuita.

Ca membru ACR, in calatoriile dumneavoastra cu motocicleta, beneficiati de importante discount-uri la hoteluri, restaurante si la alte obiective turistice, atat in Romania, cat si in strainatate!

Nu in ultimul rand, puteti apela oricand Automobil Clubul Roman pentru informatii de calatorie, documente internationale (Permisul International de Conducere) sau consultanta juridica gratuita.

Daca va inscrieti in club cu motocicleta dumneavoastra, nu uitati sa le cereti consultantilor ACR cardul de discount la combustibil!

Automobil Clubul Roman este lider in asistenta rutiera din Romania si promotor al sigurantei si educatiei rutiere. Datorita experientei de peste 100 de ani in automobilism, dedicata membrilor sai, organizatia este pregatita sa intervina si sa rezolve toate situatiile de asistenta rutiera, indiferent ca este vorba de depanarea sau tractarea automobilului, consiliere juridica sau informatii de calatorie in tara sau strainatate.

Credem ca fiecare automobilist sau motociclist trebuie sa beneficieze de asistenta rutiera certificata si responsabila.

Apelati cu incredere la : +40 21 222 22 22 sau e-mail acr@acr.ro

01 august 2018

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter