Asistenţa rutieră ACR non stop pentru calatorii sigure

Tractari auto Bucuresti sector 6 non stop asistenta rutiera ieftin pret

În acest sezon estival flota de asistență rutieră a Automobil Clubului Român oferă ajutor rutier non stop autovehiculelor care sunt imobilizate ca urmare a unei defecțiuni tehnice sau accident rutier și dispune, la scara întregului teritoriu, atât de autovehicule specializate în depanarea stradală, cât şi de autoplatforme pentru tractări auto care asigură transportul vehiculului avariat, în maximă siguranţă, la destinaţia aleasă, atat din Romania, cat si din străinătate.

În cazul în care întâmpină o defecțiune tehnică la autovehiculul cu care se deplasează sau s-au confruntat cu un accident rutier, automobiliștii pot solicita asistență rutieră Centralei de Alarmă ACR, non stop la telefon 021 222 22 22, sau +40 21 222 22 22 daca incidentul a survenit în străinătate.

Pentru a putea beneficia de asistenţă rutieră, sunt necesare următoarele informaţii:

Descrierea exactă a avariilor autovehiculului.

Locul unde vă aflați cu autovehiculul.

Numărul de telefon unde puteți fi contactat.

Numărul de persoane aflate la bordul autovehiculului.

Centrala de Alarmă ACR va trimite, la locul incidentului, cea mai apropiată echipă de asistenţă ACR, care va încerca remedierea defecţiunilor.

În cazul în care defecţiunea nu poate fi remediată pe loc, autovehiculul va fi transportat, la cel mai apropiat service autorizat, partener ACR. Colaborăm cu cei mai buni reparatori iar reţeaua service partener ACR este alcătuită din peste 400 unități service de încredere şi capabile să execute reparaţiile în timp scurt şi la preţuri preferenţiale.

Toate unităţile service partenere ACR oferă importante discount-uri la piese şi manoperă.

Centrala de Alarmă şi Informaţii ACR păstrează întotdeauna legătura cu automobiliștii care au solicitat asistență rutieră şi monitorizează reparaţiile care se execută la autovehicul.

Angajaţii ACR sunt special pregătiţi profesional pentru a  furniza ajutorul de care aveţi nevoie.

Vă stăm la dispoziție non stop pentru asistență rutieră și informații prin Centrala de Alarmă: 021/222.22.22; 0745.382.715; 0722.382.715; e-mail alarmcenter@acr.ro.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter