Asistenta rutiera internationala autoutilitare

asistenta rutiera internationala

Asistenta rutiera internationala autoutilitare!

Pachetul nostru ACR Colectiv International este special conceput pentru a oferi asistenta rutiera internationala pentru autoutilitare de pana la 3,5 tone.

Afacerea ta este foarte importanta atunci cand ai mobilitatea asigurata si stim cat de necesar este un pachet de asistenta rutiera internationala atunci cand autoutilitarele firmei tale se deplaseaza in Europa.

Dispunand de o retea vasta de parteneri in Romania si in Europa, ajungem la tine in cel mai scurt timp cu resursele adecvate. Inca de la primul tau apel la +40 21 222 22 22, operatorii din call center-ul ACR vor dori sa stie cat mai multe informatii despre problema autoutilitarei, pentru a iti timite cel mai apropiat echipaj de asistenta rutiera!

Fie ca este vorba de o defectiune tehnica sau accident, depanarea sau tractarea pana la cel mai apropiat service sunt gratuite. Sunt gratuite chiar si pentru chei uitate in autoturism, deblocare portiere, alimentare gresita sau probleme la roti (pana simpla sau multipla).

Și nu numai atât! Dacă autovehiculul nu poate fi reparat în aceeași zi, vă asigurăm cazarea, parcarea, transportul persoanelor și multe alte facilităţi care vă vor ajuta să vă reluaţi călătoria, fără eforturi şi  cu costuri minime pentru dumneavoastră!

Pachetul de asistenta rutiera internationala autoutilitare are inclusa si acoperirea asistenta rutiera nationala pentru autoutilitare, astfel incat toate serviciile de care beneficiezi pe teritoriul european lei ai incluse in acest pachet.

Consultantii nostri iti stau la dispozitie pentru orice informatii despre pachetele de asistenta rutiera autoutilitare, dube si autoturisme care apartin persoanelor juridice.

Doresti sa achizitionezi pachetul ACR Europa Assist cu asistenta rutiera internationala pentru autoutilitare?

Ne poti contacta non stop la telefon 021 222 22 22 sau ne poti scrie la vanzari@acr.ro

Amanunte aici!

15 ianuarie 2018

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter