Asistenta rutiera nationala autoutilitare

Asistenta rutiera nationala autoutilitare

Daca aveti nevoie de asistenta rutiera nationala autoutilitare, am creat pachetul ACR Colectiv. Acesta este special conceput pentru a oferi asistenta rutiera nationala  autoutilitare de pana la  3,5 tone.

Acum puteti sa beneficiati, gratuit, de un card de reducere la combustibil in Romania si Bulgaria!

Stim ca afacerea dumneavoastra este foarte importanta. Asigurati-va mobilitatea printr-un un pachet de asistenta rutiera nationala autoutilitare, cele care apartin  companiei dumneavoastra, atunci cand acestea se deplaseaza in Romania.

Dispunand de o retea vasta de parteneri in Romania, ajungem la locul incidentului in cel mai scurt timp cu resursele adecvate. Inca de la primul tau apel la +40 21 222 22 22, operatorii din call center-ul ACR vor dori sa stie cat mai multe informatii despre problema autoutilitarei, pentru a va trimite cel mai apropiat echipaj de asistenta rutiera!

Este important sa cunoasteti ca aproximativ 40 % din incidentele autoutilitarelor le remediem direct la fata locului, astfel incat va puteti relua calatoria fara a mai fi nevoie sa ajungeti intr-un service.

asistenta rutiera autoutilitare asistenta rutiera dube

asistenta rutiera autoutilitare asistenta rutiera dube

Fie ca este vorba de o defectiune tehnica sau accident, depanarea sau tractarea pana la cel mai apropiat service sunt gratuite. Sunt gratuite chiar si pentru chei uitate in autoutilitara, deblocare portiere, alimentare gresita sau probleme la roti (pana simpla sau multipla).

Și nu numai atât! Dacă autovehiculul nu poate fi reparat în aceeași zi, in cadrul pachetului de asistenta rutiera nationala autoutilitare, vă asigurăm cazarea, parcarea, transportul persoanelor și multe alte beneficii care vă vor ajuta să vă reluaţi călătoria, fără eforturi şi cu costuri minime!

Va rugam sa contactati consultantii nostri care va stau la dispozitie pentru orice informatii despre orice pachet asistenta rutiera nationala autoutilitare, dube si autoturisme care apartin persoanelor juridice.

Doriti sa achizitionati pachetul ACR Colectiv cu asistenta rutiera nationala autoutilitare, dube sau autoturisme?

Ne puteti contacta non stop la telefon 021 222 22 22 sau ne puteti scrie la vanzari@acr.ro. Va vom pune in legatura cu unul dintre consultantii nostri zonali care va va prezenta toate avantajele si beneficiile unui pachet de asistenta rutiera nationala autoutilitare, dube sau autoturisme persoane juridice.

Reduceri pentru mai multe autovehicule!

Amanunte aici!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter