Asistenta Rutiera performanta si in timpul weekend-ului

imagine_1149

Dupa cum stiti, in ultimul timp, pe toata durata weekend-urilor, flota de asistenta a Automobil Clubului Roman se afla in trafic, pentru a putea acorda, mai rapid, asistenta rutiera automobilistilor aflati in dificultate.

Astfel, autovehiculele de asistenta rutiera ACR se afla pozitionate in trafic, pe principalele autostrazi, drumuri europene si nationale optimizandu-se astfel timpul de sosise la locul incidentului oriunde in tara.

Automobilistii care circula in weekend pe arterele rutiere din Romania, pot solicita ajutorul direct la echipajele ACR aflate la iesirile din Bucuresti spre Ploiesti, Pitesti sau Constanta,la iesirea din Ploiesti spre Brasov, pe Valea Prahovei, precum si in alte peste 50 de locatii in care stationeaza flota de asistenta rutiera ACR, inclusiv in apropierea iesirilor din tara, acolo unde valorile traficului rutier sporesc in weekend.

Participantii la trafic pot contacta oricand echipele noastre de asistenta rutiera pentru informatii din trafic, depanare, tractare, sau orice alt ajutor de care acestia au nevoie.

Centrala de Alarma ACR poate fi contactata non stop la telefoanele 021 222 22 22, 0745 382 715, 0722 382 715 sau e-mail la alarmcenter@acr.ro

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter