Atelier lucrativ “Show your Card!”

imagine_212

13 februarie 2006 – In perioada 10 – 13 februarie a avut loc la sediul central al ACR, o intalnire pe tema proiectului “Show your Card!” intre Andreia Lavado coordonatorul acestui proiect din partea ARC Europe, si echipa ACR care implementeaza acest proiect pentru Romania.

S-a discutat despre implementarea acestui concept in Romania si mai ales dezvoltarea sa pe piata romaneasca, atat in beneficiul membrilor ACR cat si ai cluburilor partenere.

Programul „Show your Card!” este un program de discount-uri dezvoltat la nivel mondial de catre cluburile auto membre ale Federatiei Internationale a Automobilului (FIA), si care ofera celor peste 100 de milioane de membri din toata lumea reduceri la servicii diverse pe tot globul (hoteluri, restaurante, muzee, locuri de agrement, lanturi de magazine, inchirieri auto etc).

Din noiembrie 2005, odata cu aderarea Automobil Clubului Roman la programul „Show your Card!”, membrii ACR beneficiaza de reducerile oferite de acest program atat pe plan national cat mai ales international, reduceri ce se vor extinde odata cu extinderea retelei de parteneri din Romania.


Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter