Atentionare de calatorie cu masina in Atena si imprejurimi!

atentionare incendii atena

Potrivit informatiilor primite de la partenerii nostri din Grecia, va avertizam ca datorita incendiilor de vegetatie care se semnaleaza in zonele limitrofe Atenei, calatoriile cu automobilul se desfasoara cu dificultate.

Call Center-ul Automobil Clubului Roman ofera non stop asistenta rutiera automobilistilor care calatoresc in Grecia si incearca sa faca tot posibilul ca acestia sa fie ajutati in conditii de maxima siguranta, avand in vedere conditiile din jurul capitalei Greciei. Cu toate acestea, este posibil ca, din cauza raspandirii incendiilor de vegetatie si a actiunilor pompierilor, timpii de asteptare a echipelor de asistenta sa fie mai mari ca de obicei.

Centrala de Alarma este non stop in legatura cu membrii ACR care au nevoie de ajutor rutier si face tot posibilul ca echipajele de depanare sau tractare auto in Grecia sa ajunga in cel mai scurt timp posibil.

Pentru asistenta rutiera in Grecia solicitati centrala de alarma ACR : +4 021 222 22 22

Automobil Clubul Roman este lider in asistenta rutiera din Romania si promotor al sigurantei si educatiei rutiere. Datorita experientei de peste 100 de ani in automobilism, dedicata membrilor sai, organizatia este pregatita sa intervina si sa rezolve toate situatiile de asistenta rutiera, indiferent ca este vorba de depanarea sau tractarea automobilului, consiliere juridica sau informatii de calatorie in tara sau strainatate.

Credem ca fiecare automobilist trebuie sa beneficieze de asistenta rutiera certificata si responsabila.

Apeleaza cu incredere la : +40 21 222 22 22 sau e-mail acr@acr.ro

Foto: Getty

25 iulie 2018

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter