Automobil Clubul Roman acasa” la… Logan”

imagine_54

6 aprilie 2005 – La invitatia directorului general al Uzinei Dacia-Groupe Renault, dl. Francois Fourmont, o delegatie a Automobil Clubului Roman a efectuat, în cursul zilei de 6 aprilie 2005, o vizita de informare si documentare pe cunoscuta platforma industriala din Pitesti.

Automobil Clubul Roman a deplasat la Pitesti o delegatie numeroasa avand in componenta sa membrii Comitetului Executiv si directorii filialelor judetene.

Scopul vizitei a fost clar denuntat, in ideea de a apropia reprezentantii cumparatorilor potentiali de locul de producere al autoturismului Logan.

S-au pus astfel bazele unei colaborari reciproc avantajoase, în sensul ca activul ACR poate reprezenta un segment “ambasadorial” al activitatii de constructie la standardele exigente de calitate mondiala “Renault-Nissan”.

Vizita in sectiile de presaj, montaj caroserie, montaj motor si montaj general a scos la iveala modul “farmaceutic” de asamblare al automobilului national care este astazi LOGAN.

La acest prim contact ACR-Dacia Logan s-a discutat si despre o posibila aparitie a acestui nou automobil în competitiile automobilistice nationale.


Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter