AUTOMOBIL CLUBUL ROMAN IN SPRIJINUL PAGUBITILOR TAXEI DE PRIMA INMATRICULARE

imagine_631

24 ianuarie 2008 – In cadrul Programului propriu de consultanta juridica gratuita, la sediul Filialei ACR Bucuresti, a avut loc astazi o intalnire, organizata de Comisia Juridica a ACR, cu pagubitii Taxei de prima inmatriculare, care intentioneaza sa-si recupereze aceasta taxa, perceputa abuziv de catre Statul Roman, taxa neconforma cu recomandarile Comisiei Europene. Au participat membri ai Asociatiei, precum si alti automobilisti din Bucuresti si localitatile apropiate de Capitala.

Pentru membrii ACR ce se considera pagubiti, Comisia Juridica si-a propus sa promoveze in justitie apararea drepturilor acestora, prin cei aproape 80 de juristi si avocati, colaboratori ai Filialelor ACR din toata tara, unde urmeaza sa fie depuse toate documentele.

Modalitatile de recuperare sunt: Procedura de contencios administrativ si Procedura de contencios civil, cei indreptatiti fiind persoanele fizice si juridice care au importat autovehicule second-hand din tari membre ale Uniunii Europene si carora li s-a perceput sau urmeaza sa li se perceapa taxa speciala pentru inmatricularea respectivelor bunuri.

Alte amanunte pot fi obtinute de la Comisia Juridica a Automobil Clubului Roman la tel: 317 82 46 sau e-mail taxa_auto@acr.ro
“”"

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter