Automobil Clubul Român partener al IGSU la organizarea Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat

DSC_0652

În baza Protocolului semnat între ACR şi IGSU, Automobil Clubul Român a participat în perioada 3-5 septembrie la organizarea ediţiei a III-a a „Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificatde la Oradea 2014.

La Competiţie a participat Preşedintele ACR care a adresat, în cadru festiv, tuturor echipajelor Inspectoratelor Judeţene ale ISU, salutul Automobil Clubului Român. Preşedintele ACR a acordat IGSU şi ISU Bihor DIPLOMA DE ONOARE a ACR şi EMBLEMA ACR consacrate acestui eveniment care se circumscrie „Decadei Mondiale a Siguranţei Rutiere 2011 – 2020”, iniţiată de ONU.

ACR a fost prezent la Oradea cu mai multe autoplatforme, care au efectuat transportul a peste 30 automobile accidentate, de la REMAT la locul de organizare a Competiţiei.

De asemenea, Automobil Clubul Român a deplasat la Oradea LABORATORUL MOBIL DE EDUCAŢIE RUTIERĂ al ACR, organizând împreună cu elevii Palatului Copiilor Oradea activităţi consacrate educaţiei rutiere, atât la nivel TEORETIC, în cadrul laboratorului, cât şi PRACTIC în zonele unde se desfăşurau competiţiile stabilite: descarcerare şi acordarea primului ajutor calificat.

Cu prilejul festivităţii oficiale de închidere a Competiţiei, Preşedintelui Automobil Clubului Român, domnului Constantin Niculescu, i-a fost conferită DIPLOMA Ministerului Afacerilor Interne şi Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă pentru sprijinul adus de asociaţia naţională a automobiliştilor la reuşita evenimentului.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter