Automobil Clubul Român,
pios omagiu Majestății Sale Regele Mihai I

sigla ACRR

Automobil Clubul Român aduce un pios omagiu Majestății Sale Regele Mihai I în acest moment al trecerii în veșnicie a Majestății Sale.

Automobil Clubul Român nu poate uita faptul că Majestatea Sa Regele Mihai I a fost, într-o perioadă a vieții, președintele nostru de onoare. Anterior, Majestatea Sa Regele Mihai I a fost membru de onoare al Automobil Clubului Român, în momentul în care era Mare Voievod de Alba Iulia.

În anul 2003, la aniversarea a 99 de ani ai existenței ACR, care în perioada 1914-1947 a purtat denumirea de Automobil Club Regal Român, Majestatea Sa Regele Mihai I împreună cu Majestatea Sa Regina Ana au vizitat sediul central al asociației noastre, s-au întâlnit cu membrii Comitetului Executiv, iar Majestatea Sa Regele Mihai I a semnat în Cartea de onoare a ACR.

Cu sufletele îndoliate, membrii Automobil Clubului Român sunt mândri că o personalitate de primă mărime în istoria României și cel mai longeviv Șef de Stat al momentului, pe plan mondial, a avut disponibilitatea de a cinsti cu prezența Majestății Sale asociația noastră centenară, ilustrând și implicarea personală pentru tehnica automobilului.

Viața este frumoasă, dar are și momente de cumpănă, o cumpănă cumplită care, iată, ne-a răpit în aceste zile pe Majestatea Sa Regele Mihai I !

Așa cum va rămâne în istoria României, așa va rămâne Majestatea Sa Regele Mihai I în istoria seculară a Automobil Clubului Român.

Familiei Regale a României, sincere condoleanțe!

Adio Majestatea Voastră! Dumnezeu Să Vă odihnească în pace!

 

Comitetul Executiv al Automobil Clubului Român

5 decembrie 2017

ora 16:00

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter