AUTOMOBIL CLUBUL ROMAN
informeaza participantii la trafic

imagine_681

14 mai 2008 – De o perioada de timp, automobilistii si in general participantii la trafic intilnesc pe soselele, drumurile, strazile din mediul urban cit si interurban diferite autovehicule speciale de interventie avind culoarea galbena si care au numere de inmatriculare ce au in componenta lor grupul de litere ACR, pentru a induce in eroare si in mod grosolan sa beneficieze ilegal de prestigiul Automobil Clubului Roman.

Informam participantii la trafic ca aceste autovehicule nu apartin AUTOMOBIL CLUBUL ROMAN. Va prezentam alaturat imaginea cu aspectul si inscrisurile originale ce reprezinta brandul AUTOMOBIL CLUBUL ROMAN ale autovehiculelor in serviciul ACR, automobile de depanare stradala, de scoala de soferi precum si camioane de ajutor rutier si transport.

Mentionam ca pe autovehiculele ACR sint inscriptionate numerele de telefon ale Centralei de Alarma si Informatii (021/222.22.22, 0745382715, 0722382715) care va sta la dispozitie non stop in caz ca sinteti implicat intr-un eveniment rutier nedorit, accident sau defectiune tehnica.

Automobilul defect sau accidentat reprezinta o valoare personala si nu trebuie incredintat oricui, chiar si pentru transport!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter