Avantajul membrului ACR

imagine_527

06 august 2007 – Caz inedit: un automobilist are ghinion si este implicat intr-un accident usor chiar in fata sediului filialei ACR Bucuresti, in zona Obor. Dacia Logan nu mai poate fi transportata pe roti, fiind destul de serios avariata.

Si cum si unde este ghinion poate fi un pic de noroc, proprietarul isi ridica privirea de la avarii si vede sigla ACR la cativa metri de locul accidentului. Intra in sediu, afla avantajele de a fi membru ACR, nu ezita, se inscrie in Automobil Clubul Roman si… surpriza!

Suna la Centrala de Alarma ACR, cazul este preluat la ora 12 si 10, in 30 de minute o echipa de ajutor rutier soseste la fata locului si in 15.10 minute autoturismul este urcat pe platforma si tractat spre un service agreat de proprietar! Promptitudinea ACR il uimeste pe proprietar, care, in ciuda necazului avut, nu isi poate ascunde satisfactia ca masina a ajuns atat de repede la service, pentru a fi reparata.

Cu siguranta acest automobilist se va numara de acum inainte printre cei ce isi vor reinoi cotizatia in fiecare an. Are si de ce!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter