Avem cel mai mare discount la combustibil si in Bulgaria

reduceri in bulgaria (1)

Știați că ACR ofera automobilistilor cel mai mare discount la achiziționarea combustibililor nu numai in Romania ci si in Bulgaria? Prin parteneriatele pe care ACR le are incheiate cu lanturi importante de statii de alimentare din România si Bulgaria, automobilistii  beneficiază de importante discount-uri la achiziționarea oricărui tip de combustibil. Fie la achiziția benzinei, fie la cea a motorinei, discount-ul este oferit pe loc și apare tipărit pe bonul fiscal.

Acum totul este simplu cand calatoresti in Romania sau Bulgaria! Numai din economiile realizate din discount-ul pe care vi-l oferim la achiziționarea benzinei sau motorinei va puteti acoperi prețul asigurării de răspundere civilă auto (RCA).

Cum poți beneficia de acest discount?

Intrebati consultantii nostri din orice sucursală ACR despre cum puteti intra în posesia unui card de discount la combustibi pentru alimentari in Romania si Bulgaria. Mai mult, pe lângă informatiile despre cardurile de discount la combustibil, consultantii nostri va pot oferi mai multe amanunte si despre Cartea de Salvare la Bord, care va poate salva viata în cazul unui accident rutier grav.

Cu ACR ai o vacanță liniștită!

Dacă plecati în vacanță in Romania, Bulgaria, Grecia sau Turcia nu uitati numărul nostru de telefon la care puteti solicita asistență si informatii: +4021 222 22 22. Alimentati cu motorină sau benzină in Romania si Bulgaria și beneficiati de un important discount. Pe loc, aplicabil la casa de marcat din stația de alimentare!

24 mai 2018

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter