Aveti o Carte de Salvare la Bord?

sitcker ACR final

La bordul autoturismului dumneavoastra aveti cartea de salvare care va poate ajuta in cazul unui accident rutier grav? Daca nu, e timpul sa o descarcati gratuit de pe website-ul csb.acr.ro

Cartea de Salvare este un document in format A4, ce cuprinde informatii cu privire la localizarea armaturilor cabinei, a rezervorului de combustibil, a bateriei, a airbag-urilor,a generatoarelor de gaz, a unitatilor de control, etc, precum si informatiile referitoare la precizarea punctelor adecvate de taiere.

In cazul unui accident rutier grav, prezenta unei astfel de Carti de Salvare la bordul autoturismului dumneavoastra va poate salva viata. Cartea de Salvare contine informatii importante de care echipele de descarcerare au nevoie atunci cand intervin in cazul unui accident rutier grav, unde victimele trebuiesc descarcerate.

Trebuie sa stiti ca prezenta unei astfel de Carti de Salvare la bordul autoturismului dumneavoastra poate scadea timpul de descarcerare cu pana la 30%, lucru care poate fi vital pentru victimele unui accident rutier grav.

Cartea de Salvare se poate obtine gratuit de pe website-ul csb.acr.ro

In functie de modelul autoturismului dumneavoastra, descarcati Cartea de Salvare, printati-o color si pozitionati-o la parasolarul din dreptul soferului.

Dupa acest pas, trebuie sa intrati in posesia unui autocolant de semnalizare pe care il puteti ridica gratuit de la orice sucursala ACR. Autocolantul se obtine numai dupa ce prezentati Cartea de Salvare tiparita color.

Autocolantul de semnalizare a Cartii de Salvare la Bord se lipeste pe interiorul parbrizului, in coltul stanga jos sau stanga sus.

Prin lipirea acestui autocolant, echipele de descarcerare vor fi informate ca la bordul autoturismului se afla o carte de salvare si vor actiona in consecinta.

Mai multe detalii le puteti obtine vizitand csb.acr.ro

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter