Banat Rally Raid 2006
Rezultate

imagine_375

25 octombrie 2006 – Banatul a intrat in competitie cu restul tarii in 20 si 21 octombrie 2006; zile in care la Timisoara a avut loc ultima etapa a Campionatului National Tot Teren 2006.

In competitie s-au inscris 16 competitori la auto, moto si atv.

Banat Rally Raid 2006 a debutat in ziua de 20 octombrie 2006 cu o etapa de calificari desfasurata pe terenul neamenajat din spatele complexului comercial Iulius Mall.

In 21 octombrie 2006, in urma acestor calificari au luat startul concurentii celor 3 grupe intrate in competitie: auto, moto si atv.

Circuitul Banat Rally Raid 2006 a avut o lungime totala de 212 km, in judetul Timis pe traseul: Timisoara – Dragsina – Sinersig – Costeiu – Topolovatu Mare – Podul Timis – Dragsina – Bacova – Timisoara.

Concurentii veniti in Timisoara din toate colturile tarii nu au avut dificultati pe traseu, vremea fiind deosebit de frumoasa pentru aceasta perioada a anului.

In urma bunei coordonari si a profesionalismului aratat, echipa Ovidiu Domide – Daniel Nistor si-a pastrat pozitia fruntasa detinuta la clasa auto devenind campioni nationali in 2006, etapa a V-a din Timisoara fiind ultima din Campionatul National Tot Teren 2006. Echipa formata din Ion Tocia si Dan Bucuras, in ciuda unor dificultati tehnice intervenite pe parcursul competitiei, si-a adjudecat locul 1 la clasa T1.2 si echipe auto. La clasa T1.1 cel mai bun timp a fost obtinut de echipajul Club Lada Niva format din Atila Ferencz si Alexandru Bojica.

Clasamente finale:

• clasa T1.1
LOCUL 1 Atila Ferencz / Alexandru Bojica
LOCUL 2 Dehelean Gheorghe / Lupulescu Ciprian

•clasa T1.2
LOCUL 1 Ion Tocia / Dan Bucuras

•clasa T1.3
LOCUL 1 Ovidiu Domide / Daniel Nistor
LOCUL 2 Carlo Marchegiano / Alex Roiban
LOCUL 3 Calin Bagarean / Claudiu Muresan
•OPEN
LOCUL 1 Ovidiu Domide / Daniel Nistor
LOCUL 2 Carlo Marchegiano / Alex Roiban
LOCUL 3 Calin Bagarean / Claudiu Muresan

•echipe
LOCUL 1 OTP GARANCIA ASIGURARI

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter