Baza nautică ACR Delta Dunării recomandată de ADAC membrilor săi

reclama-ACR-in-germana

Delta Dunării este cea mai întinsă deltă din Europa şi reprezintă un paradis natural pentru 5.500 specii de floră şi faună, din care peste 330 specii de păsări de apă: 50% din populaţia mondială de gâscă cu gât roşu, 60% din populaţia mondială de cormoran mic, cea mai mare parte a populaţiei europene de pelican comun şi pelican creţ, specii de peşti, precum şi întinse suprafeţe de păduri tropicale, de stuf, plante căţărătoare, curpen, liană grecească.

Unicitatea Deltei Dunării cuprinde o listă imensă de muzee de arheologie, etnografie, artă populară, cetăţi medievale romane, bizantine, mănăstiri, biserici etc. Rezervaţia Biosferei Delta Dunării este inclusă în patrimoniul UNESCO.

Clubul automobilistic german (ADAC), care cuprinde un număr impresionant de membri, a recomandat acestora să beneficieze, începând cu 2013, de şansa unor concedii în Delta Dunării. Aşadar, începând cu anul 2013, Automobil Clubul Român pune la dispoziţia membrilor clubului automobilistic german (ADAC), şansa unor concedii de vis. Aşadar, membrii ADAC, care vor solicita ADAC TourSets Romania de la clubul automobilistic german, vor afla, pe lângă prezentarea României (harţi, itinerarii, etc.) şi prezentarea Hotelului plutitor ACR din Delta Dunării, în limba germană (foto).

ACR lansează, începând cu luna mai, promoţia estivală 2013 pe flota nautică proprie ACR din Delta Dunării. Membrii ACR îşi pot rezerva, prin filialele teritoriale, cu cel puţin două săptămâni înaintea perioadei de sejur, concedii cu opţiuni variate de program, pentru grupuri compacte de 18 – 20 turişti, precum şi pentru grupuri mai restrânse de 2 – 3 familii.

Oferta nautică ACR 2013 cuprinde încă o noutate, promovată la cerinţa membrilor ACR: turiştii aflaţi pe litoral pot beneficia de croaziere în Delta Dunării, de 1 – 2 zile, prin deplasări cu microbuzul ACR, de la Constanţa spre Tulcea şi retur. Mai multe detalii se pot obţine la:

Filiala ACR Tulcea: 0240/515.151 , 0745.382.724, e-mail: acr_tl@acr.ro

Filiala ACR Constanta: 0241/612.345 , 0745.223.570, e-mail: acr_ct@acr.ro

Administratia Centrala ACR: 021/317.82.51 , e-mail: organizare@acr.ro

 

 

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter