Baza turistică ACR Olăneşti, la dispoziţia membrilor ACR

Olanesti exterior

Automobil Clubul Român dispune, în renumita Staţiune Băile Olăneşti din judeţul Vâlcea, de o bază turistică proprie, în centrul oraşului, aflată la dispoziţia membrilor Asociaţiei. Acest Centru de Odihnă a fost inaugurat recent şi asigură accesul la cele 35 de izvoare ale staţiunii, precum şi la bazinele de apă sulfuroasă pentru băi, recunoscute ca fiind printre cele mai eficiente din lume.

Motivele să alegeţi pentru concediu Băile Olăneşti sunt foarte diverse:

-      în prezent, centrul turistic, împreună cu aleea izvoarelor, din Staţiunea Băile Olăneşti arată foarte bine, acestea fiind integral modernizate în 2010 prin fonduri PHARE. Totodată, s-au deschis 3 obiective majore în parcul central (piscină acoperită cu apă termală, centru balnear, parcare supraetajată de 200 locuri). Este de menţionat şi faptul că Băile Olăneşti este staţiunea cu cele mai multe izvoare din ţară (35 la număr) şi multe sonde cu apă sulfuroasă pentru băi.

-      apele izvoarelor din Staţiunea Băile Olăneşti au fost medaliate cu AUR la Expoziţia Internaţională de la Viena, datorită eficienţei lor în tratamentele medicale.

-      staţiunea se află într-o zonă montană cu rezervaţii naturale deschise vizitatorilor, precum Rezervaţia de Tisa si Rezervaţia naturală Stogu (în cadrul Parcului Naţional Buila-Vânturariţa), precum şi rezervaţia Rădiţa – Mânzu din Munţii Căpăţânii, rezervaţia Lacul Frumos din Mosoroasa si Rezervaţia de Nuferi Albi şi Galbeni din Băile Olăneşti.

-      bisericile din Olăneşti, precum şi schiturile şi mânăstirile din imediata apropiere reprezintă o foarte bună ocazie pentru turismul monahal.

-      mediul inconjurător şi climatul permit urmarea unei cure de climatologie ce are ca rezultat calmarea, liniştirea şi eliberarea de stres.

Baza turistică ACR Olăneşti pune la dispoziţia membrilor săi 6 camere duble moderne, nou mobilate, dotate cu televizor, frigider, aer condiţionat şi baie proprie.

 

Pentru detalii sau rezervări puteti apela la :

Filiala ACR Vâlcea : tel. : 0250/ 733.140 , 0745.382.779 ; e-mail : acr_vl@acr.ro.

Administraţia Centrală ACR : 021/317.82.51, 0745.382.748, 0745.382.729; e-mail: organizare@acr.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter