Bernie Ecclestone la Bucuresti!

imagine_153

31 octombrie 2005 – In ultimele zile ale lunii octombrie 2005 s-a desfasurat la Roma, Congresul Anual al Federatiei Internationale a Automobilului (FIA), la lucrarile caruia au luat parte delegatiile a peste 90 de cluburi automobilistice din Intrega lume, printre care s-au numarat si reprezentantii Automobil Clubului Roman. Cu aceasta ocazie, au avut loc lucrarile urmatoarelor organisme de conducere ale FIA:

-Consiliul Mondial FIA pentru Sport Auto;
-Consiliul Mondial FIA pentru Mobilitate si Automobil;
-Comitetul Executiv al FIA;
-Adunarea Generala FIA;
-Adunarea Plenara a FIA – Regiunea I;
-Adunarea Generala Anuala a Fundatiei FIA;
-Adunarea Generala Anuala a Institutului FIA pentru Siguranta Sportului Auto;
-Sedinta Extraordinara a Eurocouncil;
-Sedinta Anuala a Comisiei Vamale FIA;
-Sedinta Senatului FIA;
-Sedinta Academiei FIA.

Cu acest prilej, Presedintele Automobil Clubului Roman, dl. Constantin Niculescu, a participat si la sedinta Consiliului Mondial FIA pentru Sport Auto, a carei agenda a cuprins, ca cel mai important punct pe ordinea de zi, aprobarea Calendarului Sportiv International pe anul 2006. Anul acesta, Calendarul a cuprins si solicitarea Inaintata de Automobil Clubul Roman – In calitatea sa de Autoritate Sportiva Nationala pentru Romania – privind defasurarea, pe 23 aprilie 2006, la Bucuresti, a unei etape din Campionatul FIA GT.

Avand in vedere importanta acestui eveniment pentru dezvoltarea sportului auto In Romania cat si pentru promovarea automobilismului romanesc, dl. Presedinte al ACR l-a invitat pe dl. Bernie Ecclestone, Presedinte al FOM (Formula One Management), sa onoreze cu prezenta sa aceasta premiera automobilistica sportiva din Bucuresti. Raspunsul dlui. Ecclestone a fost, pe cat de scurt, pe atat de concis: ,, Va trebui sa vin!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter