Bucharest City Challenge 2008

imagine_594

22 noiembrie 2007 Astazi, la Hotelul Marriott din capitala, s-a desfasurat conferinta de presa prin care a fost lansat Bucharest City Challenge 2008.

Competitia inscrisa in calendarul FIA GT la propunerea Autoritatii Sportive Nationale reprezentata de ACR in cadrul FIA, se constitue ca evenimentul principal al motorsportului romanesc de anul viitor. Asa cum a fost anuntat, cea mai importanta cursa pe circuit din Europa de Est, se desfasoara pentru a doua oara la Bucuresti,intr-o perioada mai avantajoasa: 22 – 24 august 2008.

Daca anul trecut transmisia televizata a cursei a fost urmarita de peste o jumatate de miliard de telespectatori din 130 de tari, anul acesta se estimeaza o crestere substantiala de interes pe plan mondial datorita faptului ca etapa de la Bucuresti programata spre sfarsitul Campionatului FIA GT, poate decide in mare parte titlurile de campioni.

Raspunzand intrebarilor ziaristilor domnul Hartmut Beyer – CEO Bucharest Ring, promotorul acestei importante curse, a declarat: Anul acesta asteptam un public mult mai numeros

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter