BUCHAREST CITY CHALLENGE 2008 !

imagine_708

09 iulie 2008 – Marti, 08 iulie a.c., a avut loc, la Hotel Marriot, Conferinta de presa, ocazionata de ultimele noutati in legatura cu cel mai mare eveniment automobilistic sportiv al anului, gazduit in perioada 22-24 august la Bucuresti, pe Circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului.

Este vorba de cea de a doua editie a Bucharest City Challenge, care va avea in program competitii de prestigiu precum Campionatul Mondial FIA GT 1, FIA GT 2, British Formula 3, precum si Dacia Logan Cup, o cursa dedicata indeosebi pilotilor romani, care indeplinesc conditiile sportive de a obtine licenta internationala FIA, pentru a participa la o competitie de acest nivel. Bucharest City Challenge este cea de a 6-a etapa a Campionatului Mondial FIA GT.

Anul acesta, capacitatea tribunelor a fost limitata la numai 40.000 de locuri (fata de 70.000, anul trecut), tocmai pentru a oferi cele mai bune conditii de vizionare tuturor celor prezenti in cele trei zile de concurs. Lucrarile de amenajare a Circuitului de viteza auto vor incepe pe data de 28 iulie, dar neafectand traficul in zona decat cu cateva zile inainte de start.

In premiera la Bucharest City Challenge este amenajarea unei zone de entertainment, ce va fi situata in Parcul Izvor, care include expozitia Sport & Tuning Auto la care vor participa companii de tuning si vor fi prezentate masini unice, aduse special din Germania, o zona de jocuri si concursuri, arena de concerte, precum si un spatiu rezervat teraselor si cafenelelor.

Deoarece numeroase posturi de televiziune internationale vor transmite in direct, in peste 100 de tari probele de concurs, intrecerile se constituie si ca un eveniment de imagine deosebit pentru Romania si capitala sa, Bucuresti.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter