C O M U N I C A T

ACR-EMBLEMA-buna-mica

Automobil Clubul Român, asociația automobiliștilor din România, salută atitudinea Primarului General al Bucureștiului, Doamna Gabriela Firea, în legătură cu manifestările stradale legate de spectacole sau activități de timp liber și sport.

Trebuie știut că doar automobiliștii plătesc taxe și impozite pentru folosirea străzilor și drumurilor, deci sunt singurii care beneficiază de un drept pentru care au plătit, cu excepția pietonilor pe locurile marcate.

Circulația rutieră din București este complet depășită de explozia automobilistică din ultimii ani și nu credem că aceasta poate fi îngreunată de diverse activități care se pot desfășura în locurile publice special destinate acestor scopuri, respectiv baze sportive, parcuri, săli de spectacole, etc.

Regretăm și faptul că în urmă cu cca. 15 zile în Piața Constituției s-a desfășurat o demonstrație de cum se poluează chimic și fonic și se distrug pavelele acestei artere de circulație de catre automobile, în numele unui “așa zis sport”!

Așteptăm și măsuri care să tempereze elanul unor automobiliști indisciplinați care noaptea desfășoară întreceri clandestine pe marile bulevarde.

Susținem acțiunea menită a descongestiona traficul rutier în București, inițiată de Primarul General!

Biroul de Presa al ACR

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter